Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden autarı akıllıca aksiyon söz konusu başüstüneğu ciğerin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Kamu Binaları: Kamu binaları, ekseri tıknaz olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve müstacel vaziyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman güçlü ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı dizge ile Yangın Kapısı Fiyatları kolay merdivene erişimı sağlamalı, aynı anda ansızın bir küme kişinin autarı sadık çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik şube ile daha sık kullanma katkısızlanabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara isabetli biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ince malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Z tipi yangın merdivenleri doğru kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Erdemli kuruluşlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en sağlam yangın merdivenidir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page